Pappa Hafiz, Momma Myra & our Lil Cutie 'Keira Fatiha' fotopages



By: Myra Max Henry Siwalette

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 21-Jun-2008 23:33 Email | Share | | Bookmark
Keira in action by professional photographer (her Babah)

 
 
 
View all 5 photos...



Monday, 16-Jun-2008 23:16 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Babah Hafiz...

 
 
A day after father's day is my hubby's b'day.. Waaaahh.. Babah dapat 2 birthday cakes.. Sukela tu.. Me & Keira doakan semoga murah rezeki, panjang umur and ... Lurve u always and forever until d end of time..


Sunday, 15-Jun-2008 03:14 Email | Share | | Bookmark
Happy Father's Day!!

Father’s day cadangnye nak beli cup cakes… That was just a plan.. tak beli pun.. Babah nye present nanti2 boleh tak. Nak tanye present ape yg babah nak pun tak larat nie.. Over tak? nantilah, I'll buy u something special.. It's a surprise!!!
Actually we went for a Wedding kat Dewan JKR. Balik tu singgah Ikea and Ikano.. Cuci mata kat Ikea.. I likeeeeeee it so much.. Actually, we bought this built in cabinet a few months back.. Tak pasang2 lagi.. Hubby just want to reconfirm camna dorang pasang.. Dia risau coz the built in cabinet supposed to be on top of our head.. dia risau takut tgh tido nanti, the built in cabinets jatuh.. Ntah ape2.. kalu dah pasang kat dinding takkan la jatuh pulak kan? Unless ade anai2.. Hahahahha… we actually copied one of the showrooms settings, tapi unfortunately, masa we all pegi on that Sunday, the showroom dah tukar letak benda lain.. Ish.. Ish.. Ish.. takpe la.. Tempat wajib yg hubby kene pegi is Ace Hardware kat ikano tu.. Right in front of Ace Hardware tu kana de this mini playland.. keira had fun.. keira nie actually pemurah.. Hahahaha… Dia kalau tgh main slide and nampak someone kat belakang dia, dia kan cepat2 turun.. or kalau dia tgh naik tangga, sanggup dia turun and bagi budak yang kat belakang dia naik dulu.. Ish.. ish.. ish.. kadang2 tu budak2 yg besar yg jenis tolak2 tu kan.. Eeee.. rasa nak je suruh Keira tolak balik.. But, dia tak cam tu.. Dia sanggup give ways.. What a humble and gracious attitude u have there my dear Keira.. lepas dah penat² kat playland tu, kitorang makan kat Manhattan Fish Market.. So, kenyang.. Alhamdulillah..


Sunday, 11-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Mother's Day..

Mother’s day as usual we celebratde kat de Palma Hotel.. Makan sakan.. Thanks to my mum yg belanja kitorang makan.. Bought my mum a pair of Carlo Rino’s shoes.. Hubby bought me a Tupperware Rice Dispenser… Sangat bagus dan very practical.. Hubby tak bawak camera, so tak dapat la snap any pictures.. I think I need to buy one lil tiny camera yg boleh masuk dlm my hand bag.. Senang sket nak snap pictures.. Hubby’s camera gedabak sgt but confirm superb quality kinda pictures.. So, on that day ade la contest for special message for mother’s day.. I took part and I won.. Almak, dah lupa la what i wrote d other day.. Boleh tak? A lot more games but tak took part coz hubby taknak.. keira pulak cuba nak join musical chair but when I left her aklone on stage, terus nangis.. tapi bila semua org dah balik, games dah habis, dia sibuk nak naik atas stage.. dancing and singing.. dia buat show sendiri.. ish.. ish.. ish.. Rugi betol tak bawak camera..


Monday, 5-May-2008 22:51 Email | Share | | Bookmark
Happy 3rd Anniversary to me and Hubby..

Sekejab je dah 3 tahun.. Still with our lil cutie Keira Fatiha. Another one? Coming soon maybe..Insyaallah..



[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net