Pappa Hafiz, Momma Myra & our Lil Cutie 'Keira Fatiha' fotopages




My name: Myra Max Henry Siwalette
My Fotopage: http://myramax.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
zully sham
Latest entry:ice breaking!!!!!!
salam semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...lama sungguh....mama tak updates FP..sawang teruk benorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...ada lagik ka yg mengikuti my FP..hehheh..i miss banyak kawan2 FP nih....lama snagat tak masuk FP kawan2 n especially asma..mummy imman n lana ..from pennag....rindunyaaaaaaaaaaaa actually anak2 dah besar semuanya..ehhehe..hariz dah 6 years, hadif 5 years n nuha dah 2tahun..n insyaallah our fourth dhia will be deliver by 10.8.2010 View this Fotopage entry
zura robiai
Latest entry:Beralih arah
Semenjak dua menjak ni menyampah benar mama pada fp ni ha.. tak mau download gambar...sakit hati mama la... untuk itu...kepada kawan2 ku sekalian yang baik hati serta comey2 belaka... mama dah bukak blog pasal kami sekeluarga... silalah layari blog kami yang tak seberapa.. http://juita77.blogspot.com/ View this Fotopage entry
aisya imya
View this Fotopage latest entry
yatie sarmin
Latest entry:::Aksi2 raya 2008::
Mama tau mmg lah dah terrrlalu lewat tuk mama meng'hapdet' pic2 nih kat sini...tp mama mmg tak phedulik org nak kata apa....yang penting mama bahagia n mama dapat hapdet pic2 we ols nih...espesely pic anak mama... mama syang babah n mierul.... LOL LOL LOL :P :P :P View this Fotopage entry
::mama harus nak enterprem...lawo ke??::
DELIA ZAKI
Latest entry:UNIVERSAL STUDIOS, ORLANDO FLORIDA!
We left VA around 3pm I think on the 21st of Dec 09 and reached Orlando, FL only at 6.30am on the 22nd of Dec 09!!! long longgggg journey! had to make sure Dzyad had enuff dvds to last him throughout the journey and Hareth had enuff PSP games! We only stop for gas and a quick bite in Savannah, Georgia (tpt tu penuh pak tam & mak tams!!!) and stop for like 30 minutes shut eye and Zaki continued driving all the way to Orlando! Once we reached Best Western, Kissimmee...we opt for early check in whereby w... View this Fotopage entry
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
adam muhriz
Latest entry:Visit to to Zoo Negara
hi.. lamanya tak update.. kena buang sawang2 baru leh update he he.. ni masa Adam gi Zoo ngan ayah and mama.. since mama dah buka firma sendiri so .. ada byk masa nak spend dengan Adam and Ayah..yang bestnya Adam nak tahu nak appreciate animals tu sume.. kalau dulu-dulu dai asyik garu2 sebab kepanasan.. tp sekarang dia tak kisah panas dah sbb nak tengok sume binatang.. good improvement.. paling best.. nikira special treatment la.. masa kat kandang rusa seorang atuk penjaga Zoo telah bermurah hati mendukung ... View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:...the befday girl wish...
(yeahhhhhh... another late entry, so what?! late or never?!! hahaha... enjoy the pics!) my befday used to be second best to hari raya. thou it was not as elaborate, it was a day set aside special just for me. i can still remember when we celebrated http://sweetsixsixsix.fotopages.com/?entry=976949(my BIG three-oh befday) in genting highland 2 years back. it really was nothing spectacular but to me, it was the best befday i ever had. especially when mak surprised me with the http://sweet-sixsixsix.blogspo... View this Fotopage entry
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
erna salihuddin
Latest entry:Danish's 3rd Birthday
View this Fotopage entry
Maslina Mohd Imran
Latest entry:I'm 3 now...!!!
Happy Birthday my dearie Maya Alysha... You're 3 now... Cepatnyer masa berlalu... Alysha pon dah genap 3 tahun... This year mummy just buy cake & present for the dearie. Tak sempat nak plan to celebrate will all my fp collegues. Mummy toooo busy with my work and prepare to move to new house. Insya Allah another 2 weeks, mummy akan masuk ke rumah baru... All of us soooo excited. Tak sabar sebenarnyer nak move in. First is because my new house dekat sangat ngan my office. It just take 10 minutes. Less than 5... View this Fotopage entry
Anas and Amani
Latest entry:Updates??
story? check this -> http://anasamani.blogspot.com/ out! View this Fotopage entry
salma & amani
Edmadina Alif Hamzah
Latest entry:Hidup segan mati tak mau, punya FP
Lama kan tak update? Ntah kenapa tetiba terlintas plak nak update sket... nothing much, Emma dah dah besar! Dah jadi Kakak Emma. :-D She's really proud of it and really loveeeeeeeesss her brother. She acts and behave like kakak too... cumaaaa... mummy suka 'gaduh' ngan emma $-) Alaaa, biasa aa kan? LOL mak mana yg tak gaduh ngan anak? Esp, anak pompuan... LOL Emma dah 4years dah now... TAKLEH BACA LAGI! Really can't wait to see/hear her read... Kerja dia skang asyik tgk 613 jer! Tapi takper, she learn a... View this Fotopage entry
Little Edrez
Ameer Isyraf
Latest entry:Hybernating
Venue:Living Hall, PUJ Photog: Ummi p/s: Sorry for the lack of update. Bukak FB jer skang ni. More pics from my first photoshoot session with my new baby boy in my FB ;-) View this Fotopage entry
zaireen zulkapli
Latest entry:Wedding Jiman & Wan @ Perak
View this Fotopage entry
nur alesha batrisyia
HAPPY 3rd BIRTHDAY NUR ALESHA BATRISYIA...! View this Fotopage entry
Jurida Mohamed
Latest entry:Arissa Dania again
Just a mix entry to locate her milestone. :) View this Fotopage entry
Senyum!
aNNa CM
Latest entry:~master environment 2008~
kawan-kawan weh, actually i dah attach all the photos @ our group. i didnt know that u guys tak dapat the attachment until la kak puteri told me. so if u guys nak tengok, here's the photo for that day and i didnt make superb editing as aku tatau la weh. so sharif @ saiful, kalo korang berdua rajin, edit la erk View this Fotopage entry
Nor Salwa Damanhuri
Latest entry:Syawal 2008
1st Raya @ Bangi...umah my parents...theme color for this year is peach... View this Fotopage entry
Nor Intan Saniah Sulaiman
Latest entry:We move to new home
The visitors are welcome to our new home ..please click here.... http://182830.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Happy Family
Latest entry:After long long time......
lama tak update.. digicam dah bersawang... la ni byk snap gambar pakai hp...then malas plak nak upload kat fs... Aliff Nuqman dah 2 tahun 6 bulan ++ dah... masuk November ni genap la 3 tahun.. dan... next month dia bakal dpt adik... :horay: Makin dia dah besar ni..makin pandai... ckp pun bukan main lagik... Kalo ibu marah dia..pandai dia suh salam balik.. "salam..salam balik.. nak sayang".. :-D bleh tahan gak skill pujuk dia nih... View this Fotopage entry
nazarita abdullah sani
Latest entry:I am soooo sorry....
Hi people.. I sekarang dah tak pakai lagi nama RITA tu... Setakat ITA aje skrang... Simple and rasa nama ITA lagi ong kot... Hehehe.. To all.. TQ for you guys punya support.. Like most people say la kan? Life must go on... Ita skrang tersangat la busy.. (Buat-buat busy aje sebenarnya...) Memang ada banyak gambar yang tak di hepdet kan... Tapi sebenarnya gambar tu suma ada kat my FACEBOOK... Semenjak kat FACEBOOK tuh... Macam berpaling tadah la plak kat FOTOPAGES ni... Lupa daratan la k... View this Fotopage entry
mommy hafiy
Latest entry:To TOK with LOVE
Senjata nuklear bom atom adalah senjata yang mendapat tenaga dari reaksi nuklear dan mempunyai kuasa pemusnah yang besar - sebiji bom nuklear mampu memusnahkan sebuah bandar. Dalam bidang kimia dan fizik, atom (Bahasa Yunani άτομος atau átomos bermaksud "tak terbahagi") adalah zarah terkecil yang boleh didapati dalam unsur kimia tanpa mengubah sifat-sifat kimianya. Pengeboman atom Hiroshima dan Nagasaki merupakan serangan nuklear yang dikenakan terhadap Empayar Jepun oleh Amerika Syarikat di bawah... View this Fotopage entry
iza ibrahim
Latest entry:lamanya tak update....
salam untuk semua... maaflah sebab lama sungguh tak update walaupun selalu balik rumah cuci2 sawang.. sebab utama ialah..line yang sangat slow membantutkan uploading gambar... perkembangan Iman juga boleh dilihat di http://mypaletteoflife.blogspot.com sehingga mama menjadi rajin kembali dan berkesempatan menghapdet yer!!! View this Fotopage entry
Anuar N Zuhaira
Latest entry:Happy Mother's Day
To Nekma, Tok, Ibu, Mak Ngah, Cik, Teh, Che La, Che Na, Mak Lang, Che Za, Che Ta, Mak Long, Mak Anjang, all mothers out there and to Ummi(myself), Happy Mother's Day. Love your mom always.. * http://www.youtube.com/watch?v=0OKndnaiFzo&feature=related My Mum Is Amazing She wakes up early in the morning with a smile And she holds my head up high Don't you ever let anybody put you down Cos you are my little angel Then she makes something warm for me to drink Cos it's cold out there, she thinks... View this Fotopage entry
Us, under the Melaka Tree
Faznim Adiera
Latest entry:MATSRAH Gathering
Hmm nanti yer gambar and cerita... malas! :P :P (tadi rasanya dah tulis story mory semua.. mana dia hilang ek?? erkk malaslah nak type balik) Ni dah kali kedua tulis cerita pasal event ni.. ishkk hilang lagi.. apasal ek? Hmm... takperlah, citer briefly about the event.. yup it was kind of family gathering - sepupu sepapat semua... at the same time celebrate besday yg April.. and sukaneka... kids and adults.. unfortunately... tak sempat nak games utk dewasa, hujan turun selebat-lebatnya.... i... View this Fotopage entry
yea.. menang!
juliana asharuddin
Latest entry:Happy 4th Birthday Aina Karmila...sedapnya nama dier!
Walaupon birthday gurl domam..sungguh sungguh dia meniup cake! gegambarans lain as usual @ my flickr! My choice of best shots..ikhlas from my camera semut! LOL Presenting... ustazah alaf baru! hana..jgn mareeeeeeeeeeeeee! LOL LOL Model yg penuh dengan 'air' bukan ayor okeh!..Adam kata nih 'kakida kakak sombong'...haiyoo..mana tak anak cak nih sentapzzzzzzzzzz! Ca...nanti suruh mama hang buat party birthday 'rock' theme okeh..tgk lah Mira..anak hang rock rabak ni hah! ... View this Fotopage entry
nat kin
Latest entry:mood baik
.....rinduuuu ;-) View this Fotopage entry
BizForNet dotcom
Latest entry:Tawaran Pakej Foto Perkahwinan 2008
Azam Photography baru saja launch Promosi Pakej Foto Kahwin untuk 2008. Sesiapa yang nak kahwin atau ada kengkawan atau sedara mara yang nak kahwin tahun depan, bolehlah window shopping kat fotopage Zoomer di http://zoomer.fotopages.com. Mana tahu kalau-kalau ada yang memikat di mata, tertarik di hati. Actually pakej mereka ni menarik kerana ia adalah pakej lengkap dengan harga yang amat berpatutan. Susah nak dapat pakej macam ni. Ada juga pakej lain bernilai RM800 dan RM1,700. Klik ajela link http:... View this Fotopage entry
yusoff shah
Latest entry:Autumn 2007
Our last autumn.. really enjoyed it :-D View this Fotopage entry
Flyin Mom
Latest entry:Genting revisited!
View this Fotopage entry
zakiah zulkifli
Latest entry:L.T.D.L
suatu hari yang amat panaszz sekalih........ mamapun rasa nak pitam... View this Fotopage entry
posh diyana
Latest entry:Emir Faris - 18 June 2007
Alhamdulillah..I finally gave birth to Emir Faris on 18 June 2007 @ 7.10am @ HUKM weighted 4.2kg.. More pics @ http://www.flickr.com/photos/emirfaris/ View this Fotopage entry
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh
Waheda Yasmeen
Latest entry:~ abih myvi .. ~
View this Fotopage entry
Cik Marys
Latest entry:Luqman dah belajar merangkak
lamanya tak update fotopages ni... luqman pun dah nak masuk lapan bulan dah.. sekarang ni dia tgh belajar nak merangkak.. baru 2 hari lepas dia dah pandai angkak punggungnya .. dan tahan badannya dengan siku... lepas tu dia akan gerakkan badan dia ke depan ke belakan..ke depan ke belakang.. comel sungguh!!! tp dlm duk berkongsi kegembiraan ngn mak yan dan pak lid tgk si luqman belajar merangkak ni... jauh di sudut hati terasa sayu sangat..abahnya tak de di sini tengok si kecil ni dah mula belajar mer... View this Fotopage entry
comei tak saya gelak..?

© Pidgin Technologies Ltd. 2016